KDO SMO

Naša ekipa

Smo več kot računovodje. Pomagamo vam na vaši poti do poslovnega uspeha.

O Eurotidi

Naše poslanstvo je pomagati podjetnikom pri razvoju podjetja.  

Uporabljamo inovativne in moderne prijeme, ki jih dopolnjujemo z znanji na različnih izobraževanjih in seminarjih.

Nudimo vam več kot samo številke. Smo investitorji. V celoti vlagamo naš čas v vaše poslovno potovanje, da dosežete cilje, ki vas peljejo do poslovne uspešnosti.
Ne delamo za vas, mi delamo z vami. Ustvarjamo zaupanja vredna in dolgoročna partnerstva. Pravzaprav, po mnogih naših srečanjih, stranke čutijo, da smo resnično pozorni na njih.

Resnično sprejemamo vaše podjetje in se zavezujemo, da bomo dosegli raven storitev, ki je preprosto neprimerljiva.

Ustanoviteljica Računovodstva Eurotida Martina Babuder ima računovodje, ki niso samo odlični s številkami, ampak želijo ugoditi vsem vašim željam.

Pripravimo dobro strategijo in strokovne nasvete, ki vas bodo spodbudili k bolj donosni prihodnosti ter vašim boljšim poslovnim uspehom.

Gremo tja skupaj.

Kaj lahko pričakujete od naših storitev?

1. SPOZNAVANJE

Radi delamo tako, da spoznamo vaš posel od znotraj in zunaj. Pomembno je, da vidimo vašo vizijo in kaj za vas pomeni uspeh. Samo tako lahko pripravimo primerno strategijo.

2. IGRA ŠTEVILK

O prihodnosti vašega podjetja se lahko pogovarjamo, ko imamo vso potrebno dokumentacijo poknjiženo. Šele takrat lahko davčno optimiziramo vaše poslovanje.

3. IZBOLJŠAVA VAŠEGA SISTEMA

Ni vse v številkah. Včasih je potrebno vaše poslovne procese spremeniti, da bi lahko vaše podjetje imelo večjo rast. Pri vseh spremembah vas podpiramo.

4. PODPORA PRI RASTI PODJETJA

Vaja dela mojstra. Enako velja pri uspešnem poslovanju podjetja. Spodbujamo vas, pri strateškem planiranju, investiranju v dodano vrednost podjetja.

PODROBNO

Spoznajte našo ekipo

Martina Babuder direktorica

Pomaga pri širitvi podjetja in sklepanju novih poslov. Sodeluje s finančnimi inštitucijami pri pridobitvi finančnih sredstev.

Nika Marinac izkušena računovodja

Svetuje pri obračunu plač in DDV-ja. Odgovarja na vaša vprašanja in v najkrajšem času poišče rešitev.

Irena Rodica knjigovodja

Vašo dokumentacijo skrbno pregleda in poknjiži.

Ali smo prava izbira za vas?

Naše podjetje sodeluje s strankami, s katerimi gojimo prijateljske odnose. Z veseljem si vzamemo čas za kavo in skupaj zastavimo cilje, ki vas bodo pripeljali do poslovnega uspeha. Svoje delo opravljamo z VESELJEM.

Ste pripravljeni na pozitivne spremembe?